Archiefopslag

Uw bedrijf heeft te maken met een groot aantal archiefmappen die bewaard dienen te worden, maar waar eigenlijk geen plek meer voor is. Hoewel ze u in de weg staan, is het voor u belangrijk dat de informatie op een goede en betrouwbare manier wordt opgeslagen.

Waarom uw archiefopslag bij Selfstorage-Achel ?

  • Betaalbaar : We hebben ruimtes beschikbaar vanaf 1 m² zodat ook de wat kleinere archieven kunnen worden opgeslagen. Vanaf € 13 (excl. btw) kunt u uw archiefmateriaal al opslaan.
  • Betrouwbaar : Uw archief bestaat uit belangrijke en betrouwbare informatie die goed opgeslagen moet worden. Ons pand is voorzien van camerabewaking en het toegangscontrole systeem ziet er op toe dat alleen geautoriseerde mensen toegang hebben tot het pand. Daarnaast heeft alleen de klant een sleutel van de box, zodat alleen u er bij kunt. Ons pand is daarnaast volledig vochtvrij, zodat uw informatie droog ligt opgeslagen.

 


Kijk ook bij :

Terug naar zakelijk

 

 

 

Selfstorage-Achel BVBA
Heikant 11
B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com

Openingstijden kantoor :
Maandag t/m vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag : 09.00u - 12.30u 
 

 


Meer informatie

Contact
Openingstijden
Veelgestelde vragen
Links


Wie zijn wij ?

Selfstorage-Achel is een familiale onderneming en is uw partner in tijdelijke opslagruimte. We bieden de flexibele oplossing voor zowel zakelijke als particulieren klanten die behoefte hebben aan tijdelijke opslag.

 


Contact

Selfstorage-Achel
Heikant 11 - B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com