Handelsvoorraad

Bent U een zelfstandige of andere kleinschalig ondernemer zonder eigen bedrijfsruimte ? Tijdelijke opslagruimte is voor u de oplossing om uw gebrek aan ruimte op te lossen. Door uw handelsvoorraad bij Selfstorage-Achel onder te brengen hoeft u de producten niet thuis te hebben staan. Wij bieden u de ideale mogelijkheid uw producten bij ons op te slaan. U kunt denken aan :

  • Internetbedrijven : U verkoopt uw producten via internet en kunt uw spullen niet meer thuis opslaan. Uw schuur is te vochtig of de spullen staan in de weg.
  • Directe leveranciers : U verkoopt uw spullen vanuit uw huis of via vertegenwoordigers, zonder een eigen bedrijfsruimte.
  • Verkopers op locatie : U staat op markten waar u uw goederen verkoopt.

Voordelen handelsvoorraad opslag bij Selfstorage-Achel

  • Service : door onze dienstverlening helpen we u bij uw bedrijf. Wij bieden een uitgebreid servicepakket met onder andere onze dienst goederenontvangst en –afgifte. Wij kunnen pakketten van DHL en andere leveranciers aannemen en tijdelijk voor u klaar zetten. Deze service is gratis voor een opslagruimte vanaf 10 m³ , voor kleinere maten wordt een toeslag in rekening gebracht van € 10,- per maand.
  • Veiligheid : Uw handelsvoorraad vertegenwoordigt waarschijnlijk een grote waarde en veiligheid is daarom zeer belangrijk. Daarom is ons pand voorzien van 24-uurs camerabewaking en een elektronische toegangscontrolesysteem zorgt er voor dat alleen onze klanten het pand kunnen betreden.
  • Betrouwbaarheid : Alle ruimtes zijn vochtvrij en schoon en droog, waardoor u betrouwbare goederenopslag heeft.

 


Kijk ook bij :

Terug naar zakelijk

 

 

 

Selfstorage-Achel BVBA
Heikant 11
B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com

Openingstijden kantoor :
Maandag t/m vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag : 09.00u - 12.30u 
 

 


Meer informatie

Contact
Openingstijden
Veelgestelde vragen
Links


Wie zijn wij ?

Selfstorage-Achel is een familiale onderneming en is uw partner in tijdelijke opslagruimte. We bieden de flexibele oplossing voor zowel zakelijke als particulieren klanten die behoefte hebben aan tijdelijke opslag.

 


Contact

Selfstorage-Achel
Heikant 11 - B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com