Industriële opslag

Achel-Valkenswaard-Lommel is een centraal gelegen locatie, wat een goede distributiepunt is naar zowel Zuid-Nederland, Noord België als Duitsland met een goede bereikbaarheid via diverse snelwegen. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis voor ondernemingen die opslagruimte nodig hebben ten behoeven van distributie, logistiek, voorraden of magazijn opslag.

Voor bedrijven bieden wij hiervoor een oplossing in onze hal van ruim 2000 m², welke geschikt is voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar grotere ruimtes welke zijn voorzien van 3 inwendige loskades.

Mogelijkheden industriële zakelijke opslag bij Selfstorage-Achel :

  • Bulkopslag : Grote partijen (pallet-)goederen van onder andere transportbedrijven, handelsondernemingen en productiebedrijven.
  • Fabrieken : Opslag van machines of complete magazijnen.


Voordelen industriële opslag bij Selfstorage-Achel :

  • Flexibiliteit : Wij kunnen uw behoefte aan opslag à la minute invullen. Het geeft u daarnaast de flexibiliteit dat u een opslagruimte hebt die naar uw behoefte aan grootte is in te vullen en waar u daarnaast niet voor een lange periode aan vast zit. U kunt ruimtes huren van bijvoorbeeld 25, 50, 100, 250 m² of meer.

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

 


Kijk ook bij :

Terug naar zakelijk

 

 

Selfstorage-Achel BVBA
Heikant 11
B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com

Openingstijden kantoor :
Maandag t/m vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag : 09.00u - 12.30u 
 

 


Meer informatie

Contact
Openingstijden
Veelgestelde vragen
Links


Wie zijn wij ?

Selfstorage-Achel is een familiale onderneming en is uw partner in tijdelijke opslagruimte. We bieden de flexibele oplossing voor zowel zakelijke als particulieren klanten die behoefte hebben aan tijdelijke opslag.

 


Contact

Selfstorage-Achel
Heikant 11 - B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com