Over ons

Selfstorage-Achel is een jonge onderneming in de selfstorage branche. Wij verhuren tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Wij hebben in april 2011 onze deuren geopend.

Wij zijn met deze onderneming begonnen, omdat we zagen dat er behoefte was aan een plek waar mensen terecht kunnen voor stalling van hun goederen. Mijn vader, al meer als 30 jaar actief in de meubelimport branche had deze prachtige industriehal van 2000 m² vrij en zo konden we deze huren.

We leven tegenwoordig in een snelle tijd waar mensen niet weken willen wachten tot de opslagruimte beschikbaar is en niet maanden een ruimte willen huren als ze die niet meer nodig hebben. 

Onze filosofie is om een flexibele oplossing te bieden voor de opslagbehoefte die u nu hebt. U moet nu uw meubels kwijt, u zit nu met een grote voorraad die veilig en droog gestald moet worden. Wij bieden u de flexibiliteit van het huren van ruimte wanneer u het nodig hebt. Met een opzegtermijn van slechts één maand zit u nergens lang aan vast. 

Wij staan vanaf heden voor u klaar om uw opslagprobleem op te lossen voor de laagste prijs!
Kom gerust geheel vrijblijvend kijken. Wij helpen u graag verder. En de koffie staat al klaar.

Met vriendelijke groeten,

Tim Janssen

 

 

 

Selfstorage-Achel bvba
Heikant 11
B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com

Openingstijden kantoor :
Maandag t/m vrijdag 09.00u - 17.00u
Zaterdag : 09.00u - 12.30u 
 

 


Meer informatie

Contact
Openingstijden
Veelgestelde vragen
Links


Wie zijn wij ?

Selfstorage-Achel is een familiale onderneming en is uw partner in tijdelijke opslagruimte. We bieden de flexibele oplossing voor zowel zakelijke als particulieren klanten die behoefte hebben aan tijdelijke opslag.

 


Contact

Selfstorage-Achel
Heikant 11 - B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com