Over Self Storage

Wat is selfstorage?
Het idee voor selfstorage komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en het maakte daar 30 jaar geleden al een grote opmars. In de jaren 90 werd het geïntroduceerd in Europa en de markt hier groeit nog sterk. Selfstorage biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid tijdelijk een opslagruimte te huren op basis van de opslagbehoefte van de klant. Doordat de klant een opslagruimte tijdelijk kan huren, betaald deze alleen als de opslagruimte echt nodig is en omdat bijna elke gewenste grootte opslagruimte gehuurd kan worden betaald de klant daarnaast nooit te veel.

Omdat er altijd een opslagruimte gekozen kan worden naar de behoefte van de klant, kan men ook praktisch alles opslaan, of het nu kort, lang of hoog is. Men kan de opslag gebruiken voor een complete inboedel of slechts enkele dozen archiefmateriaal of uw hobbymateriaal, overstocks van winkels of ruimte voor monsterspullen van vertegenwoordigers.

Wat heeft Selfstorage-Achel mij te bieden ?
Selfstorage-Achel biedt klanten vrijheid. Door de ruime openingstijden kunnen klanten bij hun goederen wanneer zij dat willen en zijn niet afhankelijk van aanwezigheid van iemand in de selfstorage faciliteit. Met hun eigen toegangspas en sleutel kun je de opslagruimte beschouwen als je eigen garagebox waar je spullen kwijt kunt ; alleen met het voordeel dat je wanneer je geen ruimte meer nodig hebt je ook niet meer hoeft te betalen.

Selfstorage-Achel biedt klanten veiligheid. Wanneer u opslagruimte huurt bij selfstorage-achel wilt u er zeker van zijn dat uw goederen er veilig zijn opgeborgen . Het zijn immers goederen die een hoge materiële of emotionele waarde vertegenwoordigen. Daarom wordt hier ook veel energie in gestoken om te zorgen dat uw spullen veilig zijn. Zo is er actieve toegangscontrole om alleen bevoegden toe te laten tot het pand en heeft u een sleutel tot uw opslagruimte. Maar veiligheid gaat verder. Ook brandveiligheid behoort hier toe en selfstorage-achel neemt dan ook maatregelen die noodzakelijk zijn om het risico op brand te minimaliseren zoals een brand detectie systeem van de nieuwste generatie, brandblussers en waterslang spuitsystemen.

Selfstorage-Achel biedt klanten gemak. Klanten die een opslagruimte huren bij selfstorage-achel kunnen vrij gebruik maken van verschillende transportmiddelen om de klant zo min mogelijk zelf zware goederen te laten tillen.

Meer informatie over selfstorage-Achel

Ga voor meer en specifieke informatie naar :

Particulier >>
Zakelijk>>


Bent u overtuigd ?
Neem contact met ons op via het contactformulier of reserveer direct een opslagruimte via de reserveringspagina.


 

 

Selfstorage-Achel bvba
Heikant 11
B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com

Openingstijden kantoor :
Maandag t/m vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag : 09.00u - 12.30u


 
 


Meer informatie

Contact
Openingstijden
Veelgestelde vragen
Links


Wie zijn wij ?

Selfstorage-Achel is een familiale onderneming en is uw partner in tijdelijke opslagruimte. We bieden de flexibele oplossing voor zowel zakelijke als particulieren klanten die behoefte hebben aan tijdelijke opslag.

 


Contact

Selfstorage-Achel
Heikant 11 - B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com