Route

U vindt ons gemakkelijk aan het adres Heikant 11 in Achel. Bekijk ook onze openingstijden>>

Routebeschrijving Selfstorage-Achel

Vanuit Eindhoven-Valkenswaard : U volgt heel gemakkelijk de borden Hamont-Achel die u al vindt in Valkenswaard. 1 Km na de grens slaat u de 1 straat rechtsaf. Dan komt u op het industrieterrein "HEIKANT”. Na 200m gaat u naar links en treft u ons op het einde van de weg aan de linkerkant.

Vanuit Lommel : U volgt de borden Hamont-Achel en na Neerpelt slaat u links af op de rotonde“quatre bras” (Rodeo) naar Achel dorp. U rijdt dan alsmaar rechtdoor (4 km) waar u 1 km voor de Nederlandse grens een bord “industrieterrein HEIKANT” ziet staan. Hier slaat u linksaf, vervolgens gaat u na 200m weer links en dan treft u ons op het einde van de weg aan de linkerkant. 

Vanuit Weert en Bree : U volgt de borden Hamont-Achel en u arriveert in Hamont dorp. Daarvanuit rijdt U richting Neerpelt en slaat rechts af op de rotonde “quatre bras” (Rodeo) naar Achel dorp. U rijdt dan alsmaar rechtdoor (4km) waar u 1 km voor de grens een bord “industrieterrrein HEIKANT” ziet staan. Hier gaat u links het Industrieterrein op, na 200m gaaat u weer links en dan treft u ons op het einde van de weg aan de linkerkant.

 

Routeplanner / kaart :


Grotere kaart weergeven

 

 

Selfstorage-Achel BVBA
Heikant 11
B-3930 Achel
Tel : +32(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com

Openingstijden kantoor :
Maandag t/m vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag : 09.00u - 12.30u 
 

 


Meer informatie

Contact
Openingstijden
Veelgestelde vragen
Links


Wie zijn wij ?

Selfstorage-Achel is een familiale onderneming en is uw partner in tijdelijke opslagruimte. We bieden de flexibele oplossing voor zowel zakelijke als particulieren klanten die behoefte hebben aan tijdelijke opslag.

 


Contact

Selfstorage-Achel
Heikant 11 - B-3930 Achel
Tel : +32(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com