Shop

In onze shop vindt u verhuisdozen en andere verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie en verhuisdekens, maar ook beschermhoezen voor uw bankstel, stoel, salon of matras.

Al deze verpakkingsmaterialen helpen u uw waardevolle goederen te beschermen tijdens uw verhuizing zodat u ze makkelijk kunt vervoeren en ordenen. Ook blijven ze hierdoor gedurende de hele opslagperiode zuiver in uw opslagruimte opgeborgen.

Momenteel hebben we in onze Shop verhuisdozen met speciale autolock-bodem. Hierdoor zit u niet meer met vervelende plakband te sukkelen en kunt u de verhuisdozen bovendien ook weer gemakkelijk hergebruiken!

Onze bedrijfsverhuisdozen worden gemaakt van extra sterk en hoogwaardig Kraft kwaliteitskarton. Het grote draagvermogen wordt bepaald door de stevige autolock bodemcontructie in combinatie met de extra zware kwaliteit Kraftkarton.

Laboratorium testrapporten tonen een draagvermogen aan van 50 kg waarbij de bodem nog goed intact blijft!  Hierdoor hoeft u geen schrik te hebben dat uw doos gaat doorscheuren. 

Bodem
De verhuisdozen zijn voorzien van een zgn. AUTOLOCK bodem:

  • hierdoor heeft u GEEN tape nodig!
  • met 1 simpele handeling direct gebruiksklaar
  • eenvoudig opvouwbaar waardoor makkelijk op te bergen en herbruikbaar
  • extra sterke bodemconstructie waardoor bodem praktisch niet kan wijken

Sluiting
De dozen zijn voorzien van een handige V-sluiting bovenop de doos.
Sluiten of openen door middel van slechts 1 simpele beweging en ZONDER TAPE.

Handvatten en verstevigingslint
De dozen zijn voorzien van extra verstevigde handvatten dmv dubbellaags karton op die plekken. Dit zorgt ook voor een verhoogd comfort bij het dragen van de doos; het karton snijdt niet in uw handen of vingers.
De dozen zijn aan de binnenzijde rondom voorzien van een rood verstevigingslint. Dit lint zorgt voor extra stevigheid en voorkomt uitscheuren bij de handvatten en op de hoeken van de doos.

Afmetingen
De dozen zijn van het gangbare formaat verhuisdoos: 48 x 32 x 33cm binnenmaats (lxbxh).

TIP
De verhuisdozen worden vaak gebruikt als archiefdoos voor het verhuizen van ordners. U kunt u de volgende aantallen per doos hanteren:
10x brede ordners per doos
15x brede en smalle ordners per doos.

Prijslijst:   1 doos: 2,5€ (incl. btw)

                 10 dozen: 20€ (incl. btw)

Verpakkingsmaterialen

Ook hebben we andere verpakkingsmaterialen zoals Noppenfolie, zijdevloeipapier, beschermhoezen voor uw bankstel, stoelen, ...

Vraag naar onze tarieven voor onze verpakkingsmaterialen.


 

 

Selfstorage-Achel BVBA
Heikant 11
B-3930 Achel
Tel : +32(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com

Openingstijden kantoor :
Maandag t/m vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag : 09.00u - 12.30u 
 

 


Meer informatie

Contact
Openingstijden
Veelgestelde vragen
Links


Wie zijn wij ?

Selfstorage-Achel is een familiale onderneming en is uw partner in tijdelijke opslagruimte. We bieden de flexibele oplossing voor zowel zakelijke als particulieren klanten die behoefte hebben aan tijdelijke opslag.

 


Contact

Selfstorage-Achel
Heikant 11 - B-3930 Achel
Tel : +32(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com