Over de opslagruimtes

Moet ik een afspraak maken om langs te komen ?

Nee maar het mag wel. U bent 6 dagen welkom bij ons tussen 09.00 – 18.00 uur. Zaterdags van 09.00 – 12.30 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Indien u wilt reserveren, is het wel raadzaam dit van te voren te doen. U weet dan zeker dat er een opslagruimte beschikbaar is.

Hoe kan ik laden en lossen ?

Ons pand heeft binnen een grote plek voor laden en lossen, zodat u droog en binnen de goederen kunt uitpakken. De ruimte is groot genoeg voor een verhuisbus of auto met aanhanger.

Moet ik eindeloos tillen om de spullen in mijn opslagruimte te krijgen ?

Nee. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hoeft te tillen. U maakt gratis gebruik van transportkarren, steekwagens of palletwagens en ons pand is voorzien van een grote goederenlift. U hoeft alleen de spullen uit uw auto te tillen en in de opslagruimte te zetten.

Zijn mijn spullen veilig bij jullie opgeslagen ?

Ja. Het gebouw is voorzien van een toegangscontrole systeem, alleen mensen met een toegangspas komen binnen. Ook heeft alleen de klant een sleutel van de opslagruimte. 24-uurs camerabewaking en een uitgebreid alarmsysteem zorgen verder dat alles goed in de gaten wordt gehouden. Voor brandpreventie zijn rookmelders geplaatst die gekoppeld zijn aan de brandcentrale. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat de spullen bij ons veiliger staan dan bij u thuis.

Kan ik verhuizen tussen opslagruimtes ?

Geen probleem. U kunt altijd kosteloos verhuizen naar een grotere of kleinere opslagruimte.

 

Prijzen en Betaling

Wat kost tijdelijke opslagruimte ?

Prijzen worden gerekend per maand. Ga naar prijzen voor een overzicht.

Zijn er bijkomende kosten ?

Naast de maandelijkse huur en de borg voor de opslagruimte en toegangspas is het enige wat u moet betalen het cilinderslot van € 12,- Deze mag u overigens houden wanneer u de opslagruimte verlaat.

Hoe moet ik betalen ?

Bij het aangaan van een huurcontract betaald u de factuur voor de eerste maand aan de balie per PIN. Dit bedraagt de eerste maand huur, borg gelijk aan een maand huur met een minimum van € 50,- borg voor de toegangspas van € 25,- en de kosten voor het cilinderslot van eenmalig € 12. Dit slot blijft altijd uw eigendom. De volgende maanden betaald u per automatische bankafschrijving. De borg voor de opslagruimte en de toegangspas krijgt u retour aan het einde van de huurperiode. Als de pas wordt ingeleverd en de opslagruimte netjes is opgeleverd, wordt dit bedrag op een rekeningnummer naar uw keuze teruggestort.  

Wanneer kan ik in de opslagruimte ?

Vandaag nog. Als u snel ruimte nodig heeft kunt u de ruimte vastleggen op de reserveringspagina, of contact opnemen via telefoon of e-mail. Om een reservering definitief te maken komt u tijdens openingstijden van het kantoor bij ons langs. Neem uw legitimatie en pinpas mee. Bedrijven dienen een uittreksel van de kamer van koophandel of een handelsregister nummer mee te nemen. Als u de eerste factuur aan de balie is betaald krijgt u meteen uw persoonlijke toegangspas en slot, waarna u meteen van de opslagruimte gebruik kunt gaan maken.

Zijn mijn spullen verzekerd ?

De verzekering van uw goederen is uw eigen verantwoordelijkheid. U heeft als klant alleen toegang tot de opslagruimte. Selfstorage-achel heeft dat niet. Derhalve zijn de goederen ook niet gedekt door onze verzekering. Vaak zijn de goederen wel gedekt door uw eigen inboedelverzekering. Informeer hierna bij uw verzekeraar. U dient dan in ieder geval bij hen kenbaar te maken van het extra risicoadres.

 

Contract

Wat is de minimale huurperiode ?

De minimale huurperiode is één maand. U kunt de opslagruimte zo lang huren als u wilt. Aan het einde van elke maand wordt de overeenkomst stilzwijgend met een maand verlengd.

Wat is de opzegtermijn ?

De opzegtermijn bedraagt één maand. Dit kunt u schriftelijk of per e-mail aan ons doorgeven.

 

 

Selfstorage-Achel BVBA
Heikant 11
B-3930 Achel
Tel : 0032(0)11/60.12.00
info@selfstorage-achel.com

Openingstijden kantoor :
Maandag t/m vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag : 09.00u - 12.30u 
 

 


Meer informatie

Contact
Openingstijden
Veelgestelde vragen
Links


Wie zijn wij ?

Selfstorage-Achel is een familiale onderneming en is uw partner in tijdelijke opslagruimte. We bieden de flexibele oplossing voor zowel zakelijke als particulieren klanten die behoefte hebben aan tijdelijke opslag.

 


Contact

Selfstorage-Achel